Samosa’s met macaroni en gehakt

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de penne gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer er wat olijfolie door.

  2. Pel de sjalot en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in fijne blokjes.

  3. Bak het kippengehakt rul in wat olijfolie. Roerbak de sjalot, paprika, lookpasta en tomatenpuree 2 min mee. Blus met de sojasaus en voeg de droge kruiden toe.

  4. Roer de gekookte penne eronder. Roerbak tot alles goed vermengd is. Snipper de koriander fijn en meng eronder. Lepel wat vulling in de hoek van een vel brickdeeg. Smeer de rest van het vel brickdeeg in met losgeklopt ei. Vouw volledig dicht tot een driehoek.

  5. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 12 min in de voorverwarmde oven op 200°C.

  6. Serveer met chilisaus.