Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het stokbrood in fijne plakjes.
-
Bestrijk met pesto.
-
Snij de olijven in 2.
-
Snij de tapastomaatjes in 4.
-
Leg 2 kwartjes tomaat op het brood.
-
Leg er ½ olijf op.
-
Spuit puntjes balsamicocrème op de tomaat.
-
Maak voelsprieten van bieslook en vleugeltjes van basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven