Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verkruimel het roggebrood met een mes of in de blender.
-
Meng de kruidenkaas met de Griekse yoghurt.
-
Schep de kruidenkaasmengeling in een niet te diep bord en strijk mooi glad.
-
Strooi het verkruimelde roggebrood over de kaasmengeling. Dit moet lijken op aarde.
-
Was de groentjes en dep ze droog met keukenpapier.
-
Laat nog wat groen aan de groenten.
-
Maak een tuintje door de groentjes in de ‘roggebroodaarde’ te steken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven