Eetbare broodlepels met pesto en kerstomaatjes

5Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 1 gesneden wit brood
  • Boni Selection olijfolie
  • kerstomaatjes
  • 75 g rucola
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels Spar Tasty pijnboompitten
  • basilicum
  • 1 teentje look
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 citroen
Recept

1. Rol het brood zo dun mogelijk met een deegrol.
2. Leg het sneetje brood op een (Chinese) soeplepel. Druk goed aan tot je deze vorm verkrijgt en snij de randen weg.
3. Wrijf de broodlepels in met een beetje olijfolie en leg ze in een ovenschaal.
4. Verwarm de oven voor op 170°C en bak de lepels gedurende 4 à 5 minuten.
5. Haal de lepels uit de oven en laat afkoelen. Schik er een lepeltje pesto, een kerstomaatje, een beetje basilicum en enkele pijnboompitten op.

< naar recepten