Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Doe de uitgelekte artisjokharten met de look, pijnboompitten, kaas en 1 el olijfolie in een hakmolen.
-
Mix tot een crème. Voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe. Kruid met peper en zout.
-
Hak de ontpitte olijven grof.
-
Verdeel de artisjokcrème over de sneden stokbrood.
-
Werk af met de grof gehakte olijven en een paar takjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven