Toma'Muse met pestocrème en minimozzarella

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een kleine inkeping in de Toma'Muse en blancheer een paar min in kokend water.
-
Haal de tomaatjes uit het water en verwijder de pel. Laat het kroontje aan de tomaatjes zitten.
-
Hak de 2 tomaten grof en kruid met peper en zout. Pel de look en rasp fijn. Voeg de geraspte look toe aan de tomaten.
-
Doe de gehakte tomaten met kruiding in een neteldoek en knijp uit. Vang het tomatenvocht op.
-
Meng de groene pesto met de Griekse yoghurt en 3 el tomatenvocht tot een crème.
-
Doe de crème in een diep bord, ± 1 cm hoogte.
-
Plaats de Toma'Muse en minimozzarellabolletjes op de crème.
-
Werk af met kleine blaadjes basilicum en een paar druppels olijfolie.