Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes

Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de pijnboompitten kort goudgeel in een pan zonder vetstof.
-
Week deze een nachtje in de sojadrank.
-
Mix de volgende dag mooi glad.
-
Rasp de Parmezaanse kaas en voeg toe.
-
Meng de eidooier onder de crème. Giet de olijfolie bij de crème, terwijl je mixt (zoals bij een mayonaise). Kruid met peper en zout.
-
Snij de romanesco en bloemkool in hapklare roosjes.
-
Kook ze kort beetgaar in kokend gezouten water en koel af in koud water.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de verschillende paprika’s. Snij de 3 kleuren paprika’s in dikke frietjes.
-
Voeg wat olijfolie toe aan de groenten en kruid met peper en zout.
-
Spuit een mooie dot crème op je bord en steek alle groentjes in de dipsaus.