Kan allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Pel de ui en snipper fijn. Maak de prei schoon en snij in ringen.
-
Verwarm een beetje olie in een pan en bak de uien en de prei 4 à 5 minuten. Hou een deel van de gebakken prei opzij. Voeg de bloemkoolroosjes toe. Doe de bouillon erbij en breng de soep aan de kook. Laat de soep 15 minuten koken.
-
Bak ondertussen de pijnboompitten en de salie in een eetlepel hete olijfolie.
-
Haal de gekookte soep van het vuur en pureer met een staafmixer. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de bloemkoolsoep in soepkommen en werk af met een beetje gebakken prei, pijnboompitten en salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven