Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de zeste van de sinaasappel.
-
Snij de schil van elke sinaasappel.
-
Snij de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Plet de vliezen tussen de handpalmen en vang het sap op.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes uit de rode chilipeper en snij fijn.
-
Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Verhit de arachideolie in een kleine kookpot.
-
Bak de halve uienringen glazig. Voeg de chilipeper en saffraan toe en roer goed om.
-
Voeg per persoon 12,5 ml sinaasappelsap, de sinaasappelpartjes, zout en de zeste van sinaasappel toe. Blus met de appelazijn en voeg de geleisuiker toe.
-
Laat 20 min zeer rustig koken, zonder deksel.
-
Voeg de mango toe en laat nog 25 min rustig koken.
-
Vul een gesteriliseerde confituurpot met de chutney. Sluit goed af en laat omgekeerd afkoelen.
-
Schik een stukje paté op elk toastje. Verdeel er wat sinaaschutney over en werk af met roze bessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven