Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij ze in partjes.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Doe de uien en look in een steelpan. Bestrooi met suiker, voeg 10 cl water toe en schep de rozijnen erdoor.
-
Kruid met espelettepeper en versgemalen zwarte peper.
-
Breng aan de kook en laat 20 min sudderen. Roer af en toe om.
-
Snij het brood in fijne plakjes en bestrijk met rillettes.
-
Schik de chutney erop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven