Toast met eiercrème, Gandaham en viseitjes
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg de sneden Gandaham op een ovenplaat met bakpapier en bak krokant in 10 à 12 min. Haal uit de oven, laat afkoelen en mix in een hakmolen tot kruim.
-
Kook 2 eieren zacht in kokend water met een scheutje azijn. Haal deze na 4 min kooktijd uit het water en koel onmiddellijk af in ijswater. Kook de overige 2 eieren hard. Haal deze na 8 min uit het water en koel af in ijswater.
-
Pel de afgekoelde eieren. Mix ze, samen met de dragonazijn, in een smalle beker. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bewaar in een spuitzak tot gebruik.
-
Toast de sneden toastbrood goudbruin en krokant.
-
Steek er met een ronde uitsteekvorm toastjes uit van ± 4 cm doorsnede.
-
Spuit op elk toastje een dot eiercrème. Verdeel de crumble erover, een mespunt lompviseitjes en werk af met verse tuinkers.