Watermeloengranité met parmaham PT15M 8 porties 8 Spar parmaham 10 blaadjes verse munt 1 zakje Spar rucola 150 g feta 80 g pijnboompitten 1 watermeloen

Watermeloengranité met parmaham

9ae7470e3dc2bde6c76c45075fbfe93fdf694038067723ae36b2a1764a5e5c17.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. De dag voordien: snij het vruchtvlees van de watermeloen in kleine blokjes. Snipper de verse munt fijn. Meng onder elkaar en laat bevriezen in de diepvries.

  2. Plet de watermeloen en munt met een vork tot een kruimelige bevroren massa. Herhaal dit een 4-tal keer tot je een bevroren emulsie krijgt.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin.

  4. Afwerking: snipper de rucola fijn. Snij de parmaham in fijne reepjes. Verbrokkel de fetakaas in kleine stukjes.

  5. Leg op de bodem van de glaasjes wat van de parmaham en daarop een beetje rucola en wat fetakaas. Strooi er wat pijnboompitten over.

  6. Werk af met een mooie schep van de watermeloengranité.