Piadina met parmaham en mozzarella

c14f6d556341009ae7af8945cb754682669324993c01be33c780c9ac5122212e.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de bloem in een mengkom, maak een put in het midden van de bloem en strooi het zout op de rand. Giet het lauw water in de put en strooi de gist erin. Snij de smout of boter in stukjes en voeg toe. Roer met een vork van binnen naar buiten, waarbij je telkens een beetje bloem meeneemt.

  2. Kneed verder met de hand tot een glad en soepel deeg. Vorm een bal van het deeg en laat afgedekt 30 min rijzen op een warme plek.

  3. Druk de lucht uit het deeg en verdeel in 8 porties. Vorm er balletjes van en rol uit tot cirkels van 1 cm dik.

  4. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de piadina 2 min aan elke kant.

  5. Beleg warm met de geraspte mozzarella, parmaham, basilicum, plakjes tomaat en rucola en vouw dicht.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit