Weekdieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn. Pel de look en sjalot en snipper alles fijn. Mix de peterselie, bieslook, look, pastis en ½ van de amandelschilfers door de zachte boter. Roer de sjalot erdoor. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de escargots over 2 vuurvaste schoteltjes. Verdeel de boter erover. Werk af met de overige amandelschilfers.
-
Zet 7 à 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven