Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika PT30M 4 porties 3 el appelazijn 3 el korianderbolletjes 3 el bladpeterselie 1 teentje knoflook 80 ml Boni Selection Griekse olijfolie 50 g Spar rucola 6 puntpaprika’s 4 Spar mozzarella

Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika

a9b181f7d669d23a951b13f0ff0e36cb4b713470b5ee2fc8d50e0026a1e99c4d.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Leg de puntpaprika’s op een bakplaat en blaker ze zwart aan alle zijden.

  3. Verpak ze luchtdicht en laat wat afkoelen. Pel ze en verwijder de zaadlijsten.

  4. Marinade: snipper de koriander en bladpeterselie fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.

  5. Klop de marinade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met versgemalen peper en zout.

  6. Snij de nog warme paprika’s in ringetjes en schenk de marinade erover. Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.

  7. Hol de mozzarellabollen voorzichtig uit met behulp van een meloenuitsteeklepel.

  8. Vul de mozzarella met de gemarineerde paprika en werk af met rucola.