Witte pens met foie gras en mangogel PT30M 5 porties 300 g witte pens met foie gras 5 sneden Spar suikerbrood 1 mango 1 kl aardappelzetmeel basilicum

Witte pens met foie gras en mangogel

a0edc1c94e5c3de99b634702d3853481c836325d29e6ab9b09828feb4c7d7f0d.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes. Pureer glad met de staafmixer.

  2. Weeg 150 g mangopuree af en verwarm in een steelpannetje.

  3. Roer het aardappelzetmeel los in 1 el water en roer glad door de kokende mangopuree.

  4. Doe de iets afgekoelde gebonden puree of gel in een spuitzak en zet in de koelkast tot gebruik.

  5. Snij de worst in 15 plakjes.

  6. Steek rondjes uit het suikerbrood met dezelfde doorsnede als de plakjes worst en toast ze goudbruin onder een hete grill.

  7. Bestrijk de rondjes met mangogel en dek af met een plakje worst.

  8. Werk af met een toefje mangogel en garneer met kleine blaadjes basilicum.