Rollades van varken met Serranoham en manchego PT30M 4 porties 4 sneetjes serranoham 1 bosje platte peterselie 120 g manchego 40 g paneermeel 100 g Spar aioli Boni olijfolie 4 g varkensescalope

Rollades van varken met Serranoham en manchego

5bc3c0ecc9b2a08331ae79bf3aee02522729065917c6560ab2f133466b6ee50e.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de peterselie fijn.

  2. Verdeel over elke varkensescalope wat platte peterselie en beleg met een snede Serranoham.

  3. Rasp er rijkelijk wat manchego over en kruid met zwarte peper en zout.

  4. Vouw de langste zijkanten allebei 1 cm naar binnen. Rol vanaf een korte zijkant strak op.

  5. Paneer met paneermeel.

  6. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.

  7. Bak de rollades op een matig vuur 5 min aan elke kant.

  8. Snij elke rollade in schijfjes van 2 cm en serveer met aioli.