Zomerse komkommersoep met avocado, garnalen en dille
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommers. Verwijder van één komkommer de zaadjes, snij het vlees in kleine blokjes en zet koel weg.
-
Snij ook de andere komkommer in stukken.
-
Schil de rijpe avocado, besprenkel hem met citroen en snij hem vervolgens in stukjes.
-
Doe de rest van de komkommer, avocado, afgekoelde gevogeltebouillon en karnemelk in de blender. Mix zeer fijn en kruid goed met peper, zout en cayennepeper.
-
Zet de soep in de koelkast tot je ze gaat opdienen. De soep moet ijskoud zijn.
-
Snij ondertussen de ui in kleine stukjes. Ontvel de tomaten, haal de pitjes eruit en snij ook in stukjes. Hak de verschillende kruiden fijn.
-
Doe net voor het opdienen de ui, tomaten, garnalen en kruiden in glaasjes of bekertjes en giet er de ijskoude soep over.