Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de tomaten en de paprika, snij in stukken en verwijder de zaadjes. Snij de tomaten en paprika in kleine dobbelsteentjes.

  2. Pel 1 ui en snipper fijn. Pluk de peterselie en koriander, was de kruiden en hak fijn.

  3. Meng tomaten, paprika, ui en kruiden samen en breng op smaak met het sap van de limoen, olijfolie, peper en zout (= pico de gallo).

  4. Pel de avocado en verwijder de pit. Plet de avocado met olijfolie, limoensap, peper en zout (= guacamole).

  5. Pel de 2de ui en de teen look en snipper fijn. Zet aan in wat olijfolie tot ze mooi glazig zijn.

  6. Snij de rode piccantina in kleine ringen en voeg toe aan de ui. Voeg de bruine suiker toe en laat glazig stoven.

  7. Trek de blikken zwarte bonen open en laat uitlekken. Voeg de zwarte bonen toe aan de uimengeling en laat alles ± 5 min doorwarmen onder deksel. Plet de bonen met een vork of mix de bonen glad. Kruid met peper en zout. Verfris met limoensap (= refried beans).

  8. Schik de nacho’s afwisselend met de geraspte kaas en refried beans in een hoge pot die in de oven mag.

  9. Verwarm de nacho’s 15 min op 160°C.

  10. Draai de pot om in een grote schaal. Werk de ‘nacho-toren’ af met de guacamole, refried beans, cheddar en toefjes zure room. Strooi de pico de gallo en korianderplukjes erover.