Hotdog mummies

7Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 1 bokaal Boni Selection Frankfurterworsten
  • 2 verpakkingen Spar bladerdeeg
  • 1 Spar ei
  • Boni Selection ketchup
Recept

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Laat de worsten uitlekken op keukenpapier.
3. Snij 7 worsten onderaan half in 2: dit worden de benen.
4. Snij 1 worst in 7 staafjes: dit worden de armen.
5. Snij het deeg in fijne repen.
6. Leg de staafjes onder de worsten op armhoogte en maak ze stevig vast met repen deeg.
7. Omwikkel de rest ook met repen deeg, maar laat het gezicht vrij.
8. Schik de mummies op een bakplaat bekleed met bakpapier.
9. Klop het ei los en bestrijk de mummies met losgeklopt ei.
10. Bak goudbruin en gaar in 20 min.
11. Serveer met ketchup.

< naar recepten