Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rub
Ingrediënten: 1.0 kl paprikapoeder 1.0 kl lookpoeder 0.5 kl gedroogde koriander 2.0 kl bruine suiker 0.5 koffielepels pilipili 1.0 kl zout
Meng alle ingrediënten.
-
Snij de rumsteak in plakjes van 1 cm.
-
Roer de rub erdoor en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Cheddarsaus
Breng de room aan de kook.
-
Roer de cheddar erdoor met een klopper, tot de kaas volledig gesmolten is.
-
Hou warm op een zacht vuur.
-
Afwerking
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de baguettes open, maar niet volledig door.
-
Leg de baguettes 10 min in de oven op een ovenplaat met bakpapier.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten en snij in dunne schijfjes.
-
Verhit wat arachideolie in een bakpan.
-
Laat de plakjes steak aan beide zijden kort bakken.
-
Besmeer de baguettes met wat BBQ-saus en beleg met spinazieblaadjes, tomatenschijfjes en steak.
-
Overgiet met wat cheddarsaus en werk af met gedroogde uitjes en platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven