Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Prik de tomaatjes in waar ze aan het steeltje vastzitten. Vul een bokaal met schroefdeksel met de tomaatjes. Overgiet met wodka tot ze onderstaan.
-
Kijk na 12 uur of ze nog steeds onderstaan. Voeg indien nodig wodka toe. Laat 24 uur marineren.
-
Haal de tomaatjes uit de wodka. Serveer met grof zeezout, op smaak gebracht met kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven