Blue vodka
PT15M
2 porties
50 ml vers limoensap
50 ml Eristoff vodka
225 ml gemberbier
225 ml blauwe druivensap
2 plakjes limoen
2 eetlepels blauwe bessen
50 ml Boni rietsuikersiroop
ijsblokje
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verdeel de blauwe bessen over de glazen en vul verder aan met ijsblokjes.
-
Giet het druivensap, de vodka, de suikersiroop, het limoensap en het gemberbier in een maatbeker.
-
Roer door elkaar. Vul de glazen.
-
Werk af met een plakje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven