Bundeltjes met groene asperge, prosciutto en kaas

6Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 12 groene asperges
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 12 sneetjes prosciutto
  • Boni Selection olijfolie
  • zeezout
Recept

1. Snij de asperges bij en blancheer ze in een weinig water.
2. Snij de mozzarella in 12 plakjes.
3. Omwikkel de asperges eerst met een plakje mozzarella en nadien met een sneetje prosciutto. Zorg dat de tips vrij zijn en dat de kaas en beetje vanonder de prosciutto komt.
4. Verwarm de oven op 180°C. Leg de aspergebundeltjes op bakpapier op een bakplaat.
5. Zet de bakplaat in de oven en laat kort bakken. Het is de bedoeling dat de prosciutto bakt. De kaas zal een beetje smelten.
6. Haal uit de oven en laat een beetje afkoelen.
7. Serveer met een beetje zeezout.

< naar recepten