Groene omelet met prosciutto en fris slaatje PT35M 4 porties 1 rode ui 150 g kerstomaatjes 1 bussel radijsjes 1 kropsla 70 g Spar veldsla 2 bosjes waterkers 1 kl Boni mosterd 40 ml balsamicoazijn 70 ml Boni olijfolie 1 bosje platte peterselie 0 bosje bieslook 1 bos kervel 4 Spar eieren 50 ml Boni room 125 g Boni zure room 150 g Spar prosciutto 50 g pijnboompitten Spar boter

Groene omelet met prosciutto en fris slaatje

1af4e59cdccc7102c6bda4186897e411f2278a52f95c153b3cdbcf66ce94285e.jpg

Allergenen

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 50.0 g pijnboompitten

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  2. Ingrediënten: 1.0 rode uien

    Pel de rode ui en snipper in fijne halve ringen.

  3. Ingrediënten: 150.0 g kerstomaatjes 0.5 bosjes radijzen

    Halveer de kerstomaten. Snij de radijzen met wat loof in dunne schijfjes.

  4. Ingrediënten: 0.5 kropsla 70.0 g Spar veldsla 1.0 bosjes waterkers

    Scheur de gewassen kropsla in fijne stukken. Meng de veldsla, waterkers, de rode ui, de kerstomaten en de radijzen erdoor.

  5. Ingrediënten: 1.0 koffielepels Boni Selection mosterd 40.0 ml balsamicoazijn 70.0 ml Boni olijfolie

    Klop de mosterd door de balsamicoazijn en olijfolie. Roer door de salade. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Ingrediënten: 1.0 bosjes waterkers 1.0 bosjes platte peterselie 0.25 bosjes bieslook 1.0 bosjes kervel 4.0 Spar eieren 50.0 ml Boni room

    Snipper de platte peterselie, bieslook, kervel en waterkers fijn. Mix samen met de room door de eieren. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Ingrediënten: Spar boter

    Smelt wat boter in een antikleefpan en bak dunne, groene omeletten.

  8. Ingrediënten: 125.0 g Boni zure room 150.0 g Spar prosciutto

    Besmeer de helft van elke omelet met zure room en beleg met prosciutto. Serveer de frisse salade erbij en werk af met wat pijnboompitten.