Groene omelet met prosciutto en fris slaatje

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pel de rode ui en snipper in fijne halve ringen.
-
Halveer de kerstomaten. Snij de radijzen met wat loof in dunne schijfjes.
-
Scheur de gewassen kropsla in fijne stukken. Meng de veldsla, waterkers, de rode ui, de kerstomaten en de radijzen erdoor.
-
Klop de mosterd door de balsamicoazijn en olijfolie. Roer door de salade. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de platte peterselie, bieslook, kervel en waterkers fijn. Mix samen met de room door de eieren. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt wat boter in een antikleefpan en bak dunne, groene omeletten.
-
Besmeer de helft van elke omelet met zure room en beleg met prosciutto. Serveer de frisse salade erbij en werk af met wat pijnboompitten.