Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Kropsla
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 50.0 g pijnboompitten
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Ingrediënten: 1.0 rode uien
Pel de rode ui en snipper in fijne halve ringen.
-
Ingrediënten: 150.0 g kerstomaatjes 0.5 bosjes radijzen
Halveer de kerstomaten. Snij de radijzen met wat loof in dunne schijfjes.
-
Ingrediënten: 0.5 kropsla 70.0 g Spar veldsla 1.0 bosjes waterkers
Scheur de gewassen kropsla in fijne stukken. Meng de veldsla, waterkers, de rode ui, de kerstomaten en de radijzen erdoor.
-
Ingrediënten: 1.0 koffielepels Boni Selection mosterd 40.0 ml balsamicoazijn 70.0 ml Boni olijfolie
Klop de mosterd door de balsamicoazijn en olijfolie. Roer door de salade. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Ingrediënten: 1.0 bosjes waterkers 1.0 bosjes platte peterselie 0.25 bosjes bieslook 1.0 bosjes kervel 4.0 Spar eieren 50.0 ml Boni room
Snipper de platte peterselie, bieslook, kervel en waterkers fijn. Mix samen met de room door de eieren. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Ingrediënten: Spar boter
Smelt wat boter in een antikleefpan en bak dunne, groene omeletten.
-
Ingrediënten: 125.0 g Boni zure room 150.0 g Spar prosciutto
Besmeer de helft van elke omelet met zure room en beleg met prosciutto. Serveer de frisse salade erbij en werk af met wat pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven