Toast met pompoenpuree, stilton, gebakken peer, coppa en truffelhoning
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de pitten uit de pompoen.
-
Besprenkel de pompoen met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak in de oven op 200°C in ± 1 uur, tot de pompoen gaar is.
-
Schep het vruchtvlees uit de pompoen en prak tot een puree.
-
Snij de peer in partjes en verwijder het klokhuis.
-
Bak kort aan in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Meng de truffelolie met de vloeibare honing.
-
Bak de sneden brood krokant en goudbruin in olijfolie.
-
Smeer wat pompoenpuree op de gebakken sneden brood.
-
Beleg verder met stukjes peer en coppa.
-
Verkruimel de stilton over de sneden brood.
-
Werk af met pompoenpitten en truffelhoning.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven