Toast met pompoenpuree, stilton, gebakken peer, coppa en truffelhoning

4Vlees120minPrint
Ingrediënten
  • 4 sneden pompoenpittenbrood
  • 4 el stilton kaas
  • 1 harde peer
  • 4 kl Boni Selection vloeibare honing
  • ½ kleine pompoen
  • 1 kl truffelolie
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 el pompoenpitten
  • 4 sneetjes Spar coppa
Recept

1. Haal de pitten uit de pompoen.
2. Besprenkel de pompoen met olijfolie en kruid met peper en zout.
3. Bak in de oven op 200°C in ± 1 uur, tot de pompoen gaar is.
4. Schep het vruchtvlees uit de pompoen en prak tot een puree.
5. Snij de peer in partjes en verwijder het klokhuis.
6. Bak kort aan in olijfolie en kruid met peper en zout.
7. Meng de truffelolie met de vloeibare honing.
8. Bak de sneden brood krokant en goudbruin in olijfolie.
9. Smeer wat pompoenpuree op de gebakken sneden brood.
10. Beleg verder met stukjes peer en coppa.
11. Verkruimel de stilton over de sneden brood.
12. Werk af met pompoenpitten en truffelhoning.

< naar recepten