Toastje met kaasmousse en gepocheerde peer

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de rode wijn, samen met de suiker, honing, steranijs, opengesneden vanillestok en kruidnagel aan de kook.
-
Schil de peer en voeg toe aan de wijn. Laat heel rustig gedurende 30 min net niet koken. Haal de peer uit de wijn en laat afkoelen.
-
Laat de wijn inkoken tot een stroperige massa.
-
Verwijder de korst van de kaas. Je hebt 80 g kaas nodig.
-
Breng de room aan de kook.
-
Voeg de kaas toe en laat deze al roerend in de room smelten. Haal, eens gesmolten, onmiddellijk van het vuur.
-
Doe de massa in een spuitzak en laat opstijven op kamertemperatuur.
-
Snij de afgekoelde peer in fijne brunoise.
-
Spuit een dot kaasmousse op een toastje. Werk af met brunoise van peer. Besprenkel met de siroop van rode wijn. En leg er een stukje bieslook op.