Broodje brie met in vanille gepocheerde peer

b4b7b8ce52fc298466eafbaa5272ba7255753ba0ca8d6c28a1eb5f679d08ca42.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de peren en snij in de lengte middendoor. Steek het klokhuis eruit met een parisiennelepel.

  2. Breng 500 ml water aan de kook. Snij ½ vanillestok in de lengte open en voeg die samen met het citroensap en de suiker toe aan het water.

  3. Laat zachtjes pruttelen en pocheer de peren hierin beetgaar. Laat de peren eerst afkoelen in het pocheervocht en daarna uitlekken.

  4. Rooster de noten in een droge koekenpan en hak ze grof.

  5. Snij de peren in waaiervorm.

  6. Rooster het brood. Breng de rucola op smaak met een scheutje olijfolie, peper en zout.

  7. Verdeel de rucola over het brood en beleg met plakken brie. Schik de peren erop en werk af met balsamicocrème en pecannoten.