Broodje brie met in vanille gepocheerde peer

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij in de lengte middendoor. Steek het klokhuis eruit met een parisiennelepel.
-
Breng 500 ml water aan de kook. Snij ½ vanillestok in de lengte open en voeg die samen met het citroensap en de suiker toe aan het water.
-
Laat zachtjes pruttelen en pocheer de peren hierin beetgaar. Laat de peren eerst afkoelen in het pocheervocht en daarna uitlekken.
-
Rooster de noten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Snij de peren in waaiervorm.
-
Rooster het brood. Breng de rucola op smaak met een scheutje olijfolie, peper en zout.
-
Verdeel de rucola over het brood en beleg met plakken brie. Schik de peren erop en werk af met balsamicocrème en pecannoten.