Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de peren in de lengte middendoor en lepel het klokhuis eruit.
-
Schik de peren in een bakblik en bestrooi ze met kaneelpoeder.
-
Meng de esdoornsiroop met het vanille-extract en bestrijk de peren ermee, hou de rest apart.
-
Bak in 20 minuten zacht in de voorverwarmde oven.
-
Vul met muesli en besprenkel met de rest van de esdoornsiroop. Plaats nog 5 minuten in de oven.
-
Werk af met gehakte walnoten en serveer met Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders