Lasagne met peer, chocolade, munt en vanille

Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 165°C.
-
Pluk de muntblaadjes en snipper fijn.
-
Schil de rijpe peren en snij in fijne plakjes.
-
Bereid de vanillepudding zoals aangegeven op de verpakking en voeg de chocoladegallets eraan toe.
-
Kook de lasagnevellen beetgaar en laat uitlekken en afkoelen.
-
Leg een klein laagje pudding in de schotel, leg de lasagnevellen erop. Leg er enkele plakjes peer op en strooi wat munt erover. Bouw zo verder alle lagen op.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders