Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de wijn met de suiker, het limoensap en de steranijs aan de kook. Haal van het vuur en laat de steranijs nog even trekken.
-
Voeg het appelsap toe.
-
Snij de meloenen in 2 en verwijder de pitjes.
-
Snij met een pomme parisiennelepel mooie bolletjes uit de meloenen. Gebruik verschillende groottes. Voeg de bolletjes toe aan de wijn.
-
Pluk de muntblaadjes en snipper fijn. Voeg 3 el gesnipperde munt bij de wijn.
-
Laat afkoelen in de koelkast.
-
Serveer in een diep bord. Versier de rand met kleine meloenbolletjes.
-
Leg een bolletje vanille-ijs in het midden van het soepje en werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven