noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Banaan
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de amandelschilfers kleuren in een pan met antikleeflaag en laat afkoelen op een bord.
-
Reinig en spoel de verschillende fruitsoorten. Snij indien nodig in kleine stukken. Meng alles, behalve de frambozen en braambessen.
-
Klop de room licht op.
-
Serveer de fruitsla in een diep kommetje. Schik hierboven een bolletje vanille-ijs en overgiet met de slagroom. Werk af met de gekleurde amandelschilfers, de frambozen en de braambessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven