zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees met behulp van een scherp mes. Snij het vruchtvlees in fijne plakken. Vang het sap op. Schik de plakken in een kom.
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor. Schraap er met de punt van een mes het merg uit. Voeg bij de sinaasappelschijven samen met het gehalveerde vanillestokje en de steranijs.
-
Besprenkel met het opgevangen sinaasappelsap en de cointreau. Dek de kom af en plaats in de koelkast.
-
Laat minimum 1 uur rusten.
-
Verdeel de plakjes sinaasappel over gekoelde borden. Lepel er wat sap over en werk af met een bolletje vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven