Verloren brood met peer, peperkoek en vanille-ijs

Verloren brood met peer, peperkoek en vanille-ijs

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Steek met een vorm rondjes uit de peperkoek en het toastbrood.

  3. Schil de peren en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Snij in ronde plakjes.

  4. Besmeer de peperkoek en het toastbrood met boter en maak een torentje met de plakjes peer. De boter zorgt ervoor dat alles samenkleeft.

  5. Klop de eieren los met de bloemsuiker en room.

  6. Wentel de torentjes aan alle zijden in het eiermengsel en bak aan beide zijden in hete boter.

  7. Zet ± 5 min in de voorverwarmde oven.

  8. Serveer op een bord met een bolletje vanille-ijs.