Verloren brood

4Zoet30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 Spar artisanaal stokbrood
  • 250 ml Boni Selection volle melk
  • 4 Spar eieren
  • 1 snuifje kaneel
  • 3 el Spar amandelschilfers
  • bruine suiker
  • Spar boter
Recept
  1. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof op een matig vuur.
  2. Mix de eieren met de kaneel en het zout onder de melk.
  3. Snij het stokbrood in schuine schijven van 2 cm dik.
  4. Smelt wat boter in een koekenpan op een matig vuur.
  5. Haal de broodschijven door het eimengsel en leg onmiddellijk in de bakpan.
  6. Bak aan beide zijden goudbruin.
  7. Bestrooi met bruine suiker en amandelschilfers.
  8. Serveer warm.
< naar recepten