Verloren brood PT30M 4 porties 250 ml Boni volle melk 1 mespunt kaneel 3 el Spar amandelschilfers 1 Spar artisanaal stokbrood 4 Spar eieren kandijsuiker Spar boter

Verloren brood

af1e5f0ccfa3f203032ba92bda5c883634ab5744d0baab834b7990af07ac2fb4.jpg

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof op een matig vuur.

  2. Mix de eieren met de kaneel en het zout onder de melk.

  3. Snij het stokbrood in schuine schijven van 2 cm dik.

  4. Smelt wat boter in een koekenpan op een matig vuur.

  5. Haal de broodschijven door het eimengsel en leg onmiddellijk in de bakpan.

  6. Bak aan beide zijden goudbruin.

  7. Bestrooi met bruine suiker en amandelschilfers.

  8. Serveer warm.