Wentelteefjes met vanille-ijs en crème anglaise PT15M 4 porties crème anglaise plantaardige olie (bv. arachideolie) 1 gesneden rozijnenbrood, niet gesneden en al wat ouder Boni Selection vanille-ijs 2 Spar eieren scheutje Boni Selection halfvolle melk 1 stokje vanille

Wentelteefjes met vanille-ijs en crème anglaise

e6e35488ac47f0bfbf88e4d5b77974024d6b541d792bd88d99caf5ce810b02f2.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breek de eieren en klop los met een scheutje melk.

  2. Snij 4 dikke plakken van het brood. Dompel ze kort in het eimengsel.

  3. Giet een bodempje olie in een pan en verwarm.

  4. Schik de broodplakken in de pan en bak aan beide zijden mooi goudbruin.

  5. Schik op de borden en schep er een bolletje ijs op.

  6. Werk af met een beetje crème anglaise en wat geraspte vanillestok.