Meloen- en mozzarellabolletjes met opgelegde wortel

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Opgelegde wortels: schil de wortels en snij in fijne, langwerpige stukken.
-
Kook de suiker met de azijn en het water op. Giet over de wortels en bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Haal met een pomme parisiennelepel bolletjes uit de verschillende meloenen.
-
Laat een deel marineren in wat porto.
-
Vries een ander deel in.
-
Pesto: pluk ½ van de basilicum- en muntblaadjes. Doe in een blender en mix met de olijfolie, de pijnboompitten en het citroensap. Kruid met zout.
-
Meng de pesto onder de mozzarellabolletjes.
-
Verdeel de meloenbolletjes over kommetjes. Schik de mozzarellabolletjes met pesto ertussen.
-
Haal de worteltjes uit de azijn en steek tussen de meloen- en mozzarellabolletjes.
-
Werk af met wat verse basilicumblaadjes.