Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en de meloen. Snij het vruchtvlees van de meloen in fijne plakjes. Snij de wortelen met een dunschiller in lange linten.
-
Meng het citroensap met de honing. Schep door de salade en garneer met muntblaadjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Strooi ze over de salade.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven