Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de barbecue tot 250 à 300°C.
-
Rooster de noten in een droge pan op de barbecue. Hak ze fijn.
-
Snij de meloen middendoor, verwijder de pitjes en snij de onderkanten plat.
-
Bedek de onderkant van de stukken meloen met aluminiumfolie en vul de holtes op met gorgonzola. Plaats ze 15 min op de barbecue.
-
Bestrooi met nootjes en druppel er wat honing over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven