Vijgen met gorgonzola en bramen

Kookgerei
Aluminiumfolie (1)
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vijgen net niet in kwartjes en vouw open.
-
Schik ze in individuele ovenschaaltjes en verdeel de gorgonzola erover. Druk een braambes in het midden van elke vijg.
-
Leg op de BBQ onder deksel tot de kaas is gesmolten.
-
Ingrediënten: Spar notenbrood
Werk af met tijmnaaldjes en serveer met notenbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven