In balsamico gekarameliseerde vijgen
PT10M
4 porties
4 rijpe vijgen
2 el balsamicocrème
1 el kandijsiroop
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het bovenste harde topje van de vijg en snij ze in 4 of 6 stukken.
-
Verhit de balsamicocrème en de kandijsiroop in een pannetje.
-
Karamelliseer de partjes vijg in het pannetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven