Halloumi, vijgen en gedroogde bessensalade

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vijgen in plakjes.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Verwarm de olijfolie op een hoog vuur in een pan en bak de plakjes halloumi goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pluk de muntblaadjes.
-
Schep de vijgen door de salade, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel rode wijnazijn. Kruid met peper en zout en schep door elkaar.
-
Schep de gebakken halloumi, bessenmix en verse muntblaadjes erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders