Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vijgen in plakjes.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Verwarm de olijfolie op een hoog vuur in een pan en bak de plakjes halloumi goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pluk de muntblaadjes.
-
Schep de vijgen door de salade, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel rode wijnazijn. Kruid met peper en zout en schep door elkaar.
-
Schep de gebakken halloumi, bessenmix en verse muntblaadjes erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven