Halloumi, vijgen en gedroogde bessensalade PT30M 4 porties Boni olijfolie 250 g halloumi rodewijnazijn 8 vijgen 4 eetlepels Spar bessenmix 1 bosje munt 1 verpakking gemengde jonge slablaadjes met rode biet

Halloumi, vijgen en gedroogde bessensalade

c27c4e528932d1fe07d3f4f367f90582cb5ebbcc54ac6076883a1b813e3c8142.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de vijgen in plakjes.

  2. Snij de halloumi in plakjes.

  3. Verwarm de olijfolie op een hoog vuur in een pan en bak de plakjes halloumi goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Pluk de muntblaadjes.

  5. Schep de vijgen door de salade, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel rode wijnazijn. Kruid met peper en zout en schep door elkaar.

  6. Schep de gebakken halloumi, bessenmix en verse muntblaadjes erdoor.