Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: verwijder de zaadjes uit de chilipepertjes. Cutter de chilipepertjes in de blender. Pel het teentje look en voeg toe. Meng alle andere ingrediënten erbij, behalve het maïszetmeel.
-
Breng de ingrediënten in een pan aan de kook. Verminder het vuur wanneer het kookt.
-
Laat 3 à 4 minuten verder inkoken.
-
Voeg het zetmeel toe en laat verder inkoken gedurende 15 minuten, onder voortdurend roeren. Doe de zoete chilisaus in een bokaal.
-
Verwijder het darmkanaal van de jumbo scampi’s. Kruid de scampi's met peper en zout. Gril op een hete barbecue.
-
Schik de gegrilde scampi's op een schotel en serveer de zoete chilisaus erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven