Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes PT30M 4 porties 100 g Spar bloem 2 eetlepels wasabipasta 16 scampi’s 1 zakje Spar Fresh Selection gemengde jonge slablaadjes 1 Spar ei 2 dl Spar mayonaise water sojasaus

Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes

182ebaea96716f0dedd3c71eb22313aadc5c64ad528c81d91aa0cef96511c062.jpg

Allergenen

Schaaldieren , Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem, het ei en het water tot je een soort pannenkoekenbeslag bekomt. Kruid met peper en zout.

  2. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Steek de scampi’s in de lengte op de satéstokken en kruid met peper en zout.

  3. Meng de wasabipasta onder de mayonaise en de sojasaus. Doe de verschillende dipsausjes in aparte potjes.

  4. Dompel de scampi in het tempurabeslag en fruit in frituurvet van 180°C gedurende ± 4 minuten. Bak slechts enkele scampi’s tegelijk.

  5. Haal uit het frituurvet en laat kort uitlekken op wat keukenpapier.

  6. Schik de gemengde slablaadjes op een schotel en leg de scampisatés op de schotel. Serveer met de sausjes.