Schaaldieren , Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het ei en het water tot je een soort pannenkoekenbeslag bekomt. Kruid met peper en zout.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Steek de scampi’s in de lengte op de satéstokken en kruid met peper en zout.
-
Meng de wasabipasta onder de mayonaise en de sojasaus. Doe de verschillende dipsausjes in aparte potjes.
-
Dompel de scampi in het tempurabeslag en fruit in frituurvet van 180°C gedurende ± 4 minuten. Bak slechts enkele scampi’s tegelijk.
-
Haal uit het frituurvet en laat kort uitlekken op wat keukenpapier.
-
Schik de gemengde slablaadjes op een schotel en leg de scampisatés op de schotel. Serveer met de sausjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven