Schaaldieren , Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Wentel ze eerst in het losgeklopte ei en daarna in de panko.
-
Frituur ze op 180°C gedurende ± 3 minuten.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta.
-
Leg een bodempje wasabimayonaise in elk kommetje. Steek een prikker door de gebakken scampi. Werk af met enkele korianderblaadjes.
-
Dien warm op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven