zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kaas in stukjes.
-
Strijk een kleine pan met dikke bodem in met look. Giet er 1 dl wijn bij en verwarm.
-
Voeg 1/3 van de kaas toe. Los het zetmeel op in de rest van de wijn en roer dit door de kaas in de pan. Blijf roeren tot het gaat binden. Voeg dan de rest van de kaas toe en laat langzaam smelten. Giet in een kaasfonduepotje.
-
Breng op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven