Spruitjesballetjes met mosterddilledip

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spruitjes zo fijn mogelijk. Bak de spruitjes in hete boter met een scheutje water beetgaar. Voeg de amandelschilfers toe en laat kort meebakken.
-
Meng de inhoud van de falafelmix met het water. Voeg de gebakken spruitjes en amandelen toe. Kruid met peper en zout.
-
Maak bolletjes van dit deeg. Draai de bolletjes kort door het gekruide paneermeel en frituur ze op 180°C.
-
Dip:
-
meng de mayonaise met de mosterd en honing. Pluk de dille, snij fijn en voeg toe aan de dipsaus.
-
Serveer de gefrituurde spruitjesballetjes met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders