Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tempura: meng de bloem met het water en het ei tot een glad deeg. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat schrikken in ijskoud water. Laat uitlekken.
-
Schil de wortel en snij in plakjes.
-
Snij de courgette in fijne schijfjes van ½ cm.
-
Snij het kalfsvlees in fijne reepjes van ½ cm.
-
Dompel de groenten en het vlees een na een in het tempuradeeg en laat eventjes uitlekken.
-
Bak in een hete frituur op 180°C gedurende ± 3 minuten. Haal ze uit de frituur en dresseer op een bord.
-
Serveer de tomatenpassata bij de groenten en het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven