Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de ciabatta en besmeer met olijfolie. Pel het teentje look en snij in Wrijf over het brood.
-
Snij de mozzarella in dunne schijfjes en beleg de onderkant van de ciabatta tot die volledig bedekt is.
-
Snij ook de tomaten in dunne schijfjes en leg die op de mozzarella.
-
Snipper de basilicum fijn en strooi over de tomaten.
-
Kruid met peper en zout en een beetje olijfolie.
-
Zet een klein pannetje op het vuur en giet 2 à 3 lepels balsamicoazijn in de pan.
-
Laat de balsamicoazijn wat indikken en giet die hier en daar over de tomaten.
-
Zet de pizzabroden in een voorverwarmde oven van 180°C en gril ongeveer 5 à 10 minuten.
-
Snij de pizza in stukjes en serveer met een blaadje basilicum.
-
Tip: je kan er eventueel een paar schilfers Parmezaanse kaas over strooien bij het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven