Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de champignons in schijfjes. Snipper de bieslook en peterselie fijn.

  2. Pel de ui en look. Snipper de ui en look fijn.

  3. Verhit wat zonnebloemolie in een pan. Voeg de champignons toe en bak krokant. Laat de ui, look en groene kruiden enkele min meebakken.

  4. Roer de mascarpone erdoor. Kruid met zwarte peper en zout. Laat opstijven in de koelkast.

  5. Mix het ei met de bloem, 2 g zout, de melk en 10 g gesmolten geklaarde boter tot een glad pannenkoekendeeg.

  6. Bak 4 pannenkoeken in wat olie mooi bruin aan beide zijden.

  7. Bestrooi het midden van elke pannenkoek met wat gemalen kaas en beleg met 2 lepels van de champignonmengeling. Vouw de linker- en rechterkant wat naar binnen en rol elke pannenkoek strak op.

  8. Smelt wat geklaarde boter in een antikleefpan.

  9. Bak de pannenkoeken aan beide zijden krokant in de pan.

  10. Halveer elke pannenkoek en serveer.